Kauppoja ja vaatteita


 

 
Vaatetus (kutsutaan myös vaatteiksi ja vaikkapa puvuksi) on runsaasti kuitua ja tekstiiliä. Vaatteiden kuluminen on enimmäkseen ihmisiin ja on lähes kaikkien ihmisyhteisöjen piirre. Käytetyn vaatteen määrä ja tyyppi riippuvat kehon tyypistä, sosiaalisista ja maantieteellisistä näkökohdista. Jotkut vaatteet voivat olla sukupuolen mukaan. Fyysisesti vaatteita palvelee monia tarkoituksia: se voi suojata elementtejä ja parantaa turvallisuutta vaarallisten toimintojen, kuten vaellus ja ruoanlaitto. Se suojaa käyttäjän karkealta pinnalta, ihottumaa aiheuttavilta kasveilta, hyönteisten puremilta, sirpaleilta, piikkeiltä ja piikkeiltä tarjoamalla esteitä ihon ja ympäristön välillä. Vaatteet voivat eristää kylmiä tai kuumia olosuhteita vastaan. Lisäksi ne voivat tarjota hygieenisen esteen, pitäen tarttuvia ja myrkyllisiä aineita pois kehosta. Vaatteet suojaavat myös ultraviolettisäteilyä. Vaatteiden kuluminen on myös yhteiskunnallinen normi, koska vaatteiden menettäminen toisten edessä saattaa olla kiusallista tai olla käyttämättä vaatteita julkisesti siinä määrin, että sukupuolielimet, rinnat tai pakarat ovat näkyvissä, voidaan katsoa turmeltumattomaksi.
Lapsille ostetaan paljon vaatteita ja monet haluavat nykyään ostaa lapsilleen ekologiset vaatteet, luomupuuvilla on yksi suosittu materiaali. Hyvä paikka tällaisten vaatteiden ostoon on www.lilynoa.fi/.
Toiset taas tykkäävät hauskoista kuvista ja silloin oikea osoite vaatteiden ostoon on www.t-baari.fi/fi
Valikoimassa on kissa- ja pupupaitoja sun muuta, joten sieltä löytyy niin lapsille kuin aikuisille sopivaa vaatetusta. Luonnollisestikin vaatteet ovat yksi erittäin suuri tuoteryhmä kun puhutaan kauppojen ja varsinkin nettikauppojen valikoimasta.
 


 

     
           
           
           
           
 
Copyright © 2010-2016 Yhteystiedot: Eagle Condor Jyväskylä, eaglecondor@eaglecondor.net